Opskriften er til 8 portioner

Ingredienser- Suppekuren

2 store hvide løg

2 store fed hvidløg

1 frisk chilli med kerner

600 g kyllinge- eller kalkunkød uden skind

2 gulerødder

2 stilke bladselleri

3 store tomater

400 g hvide bønner i vand (konserves)

2 spsk. Jomfruolivenolie

1 tsk .oregano

2,5 L fedtfattig kyllingebouillion

Salt og peber

Ca. 60 g revet parmesan

 

Fremgangsmåde – Suppekuren

1. Hak løg, hvidløg og chili fint. Skær dernæst kyllinge- eller kalkunkødet i små stykker. Snit gulerødder, bladselleri og tomater i større stykker. Lad de hvide bønner dryppe af.

2. Opvarm olien i en stor gryde. Tilsæt løgene og lad dem svitse i ca. 5 min.

3. Tilsæt kødet og brun det i ca 5 min.

4. Kom hvidløg, chili, gulerødder, bladselleri, og oregano i gryden og rør det godt sammen med kød og løg.

5. Tilsæt bouillonen, giv suppen et opkog og lad den småkoge i 5 min.

6. Tilsæt derpå tomater og bønner og lad det koge i et par minutter. Smag suppen til med lidt salt og peber og sluk for varmen.

7. Server en portion suppe med 1-2 tsk. Revet parmesan på toppen.

Hver portion suppe (3dl.) indeholder 229 kcal fordelt på 5 g fedt, 20 g kulhydrat og 27 g protein

 

Madplan til suppekuren

 

Morgenmad: Du må spise 200 kalorier til morgenmad. Spis enten: En skive fuldkornsbrød smurt med 1 tsk. fedtreduceret smør (et blandingsprodukt som f.eks. Kærgården), 50 g kogt skinke, 1 lille æble skåret i skiver.

Eller: 1 fuldkornsbolle smurt med 1 tsk. fedtreduceret smør. Læg et salatblad, en skive ost, maks. 30 % fedt og et par skiver tomater i bollen. Krydr med peber.

Frokost og aftensmad: Det er vigtigt, at du spiser en portion suppe a 300 ml til frokost og aftensmad. Er du meget sulten, er 3 portioner om dagen tilladt. Sørg for, at der går 4 timer mellem suppemåltiderne. Du kan f.eks. spise en portion klokken 12, 16 og 20. Så vil du helt sikkert ikke føle sult.

Mellemmåltid: Spis enten: 150 g yoghurt (maks. 1,5 % fedt) med 100 g frisk frugt (f.eks. pære eller banan) Eller: 2 spsk. havregryn blandes med 2 spsk. cornflakes (uden sukker) Pil og skær en appelsin i stykker og kom den op i samme skål. Hæld 1 kop eller 100 g drikkeyoghurt (maks. 1,5 % fedt) i skålen og rør det hele rundt.

Lyst til chokolade? Det kan være svært at slippe af med sin sukkertrang under en kur. Lav en kop varm te med vaniljesmag, og det vil hurtigt bremse din lyst til sukker.

 

Fordele ved suppekuren

 

Suppe indeholder færre kalorier end andre måltider. Det ser også visuelt ud af mere i en skål, så du rent mentalt føler, at du må spise mere end på andre traditionelle slankekure.

 Selv om du kun spiser suppe, får din krop stadig de næringsstoffer, den har behov for, og sulter ikke. Det betyder, at du undgår, at vægten pludselig står stille i løbet af kuren.

 Suppen er en varm spise, der gør, at du spiser langsommere. Det betyder, at du når at registrere, hvornår du er mæt og ikke har brug for at spise mere.

Har du snart prøvet alverdens smarte slankekure uden det ønskede resultat? Så har du ikke prøvet denne opskrift. På bare fem dage vil du tabe 4 kilo, hvis du holder dig til Turbo-suppekuren, der både mætter og er nem at lave. 

Mange kender måske Kålsuppe-kuren, hvor man på syv dage kan smide fem kilo. Men med den nye Turbo-suppekur går det endnu stærkere med at smide de overflødige kilo på rekordtid. På bare fem dage vil du lynhurtigt have tabt fire kilo, og er det ikke nok, kan du efter to dages pause begynde forfra.

 

Suppekuren er enkel

 

Du behøver hverken specielle ingredienser eller stå i timevis hver dag i køkkenet for at lave lækker slankemad. Du laver blot en stor portion Turbo-suppe, som du skal spise hver eneste dag. Det kan lyde kedeligt, men hold ud – for det er kun i fem dage, og guleroden er, at du bliver de overflødige kilo kvit.

Hemmeligheden bag suppekuren

Den gemmer sig i den lækre fyldige suppe, hvor ingredienser som chili, selleri og bønner er med til at sætte turbo på vægttabet.

HVIDE BØNNER

De hvide bønner har et højt indhold af kostfibre og er en god kilde til protein. De vil derfor hurtigt give dig en mæthedsfornemmelse og medvirke til, at du spiser mindre.

GULERØDDER

Gulerødder er rige på kostfibre, der fremmer fordøjelsen, regulerer blodsukkeret. De indeholder også gode vitaminer, blandt andet A-vitamin, der hjælper med at forbrænde fedt.

CHILI

Den stærke grønsag øger også mæthedsfornemmelsen. Samtidig sætter stoffet capsaicin i chilien dit stofskifte i vejret, så du får en højere forbrænding.

BLADSELLERI

Bladselleri indeholder meget få kalorier, men masser af næring. Den har også en god effekt på forstoppelse og hård mave.

PARMESAN

Osten indeholder protein, der mætter, samt kalcium der er godt for dine knogler. Samtidig er parmesan god til lige at ”løfte” suppen med et lille pift.

KØD

Kyllinge- og kalkunkød er magert. En kyllingebrystfilet indeholder f.eks, kun 3 gram fedt pr. 100 gram. Magert kød har også et højere proteinindhold. Det mætter derfor mere, og samtidig øger det stofskiftet.