Jordbærkage

Ingredienser:
    Mørdej:
150 gram Hvedemel
100 gram Smør
50 gram Sukker
0.5   Æg
      
     Fyld:
100 gram Smør
100 gram Sukker
100 gram Ren rå marcipan
0.5   Æg
      
     
100 gram Mørk chokolade
     
    Creme:
2.5 dl. Sødmælk
0.5 brev Kagecreme (pulver) maizena
2.5 dl. Piskefløde
      
500 gram Jordbær
      
 
Forklaring:
Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.

Fyld:
Rør smør og sukker tilsæt revet marcipan og et ½ sammenpisket æg.

Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform ca. 23 cm i diameter læg fyldet på og bag den ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter.

Pynt:
Afkøl kagen og pensel den med smeltet chokolade.

Creme:
Rør mælk og kagecreme. Stil det koldt til det er blevet tykt. Vend flødeskum i cremen og fordel det på tærten.

Pynt med jordbær.

Tips:

Smelt evt. noget ribsgele og hæld den over jordbærrene.